Vacatures Netwerkcoördinator VSO·PRO

30-05-2023

Meerdere arbeidsmarktregio’s zijn op zoek naar een Netwerkcoördinator VSO·PRO.

De Netwerkcoördinator VSO·PRO werkt onafhankelijk namens de pro- en vso scholen in de arbeidsmarktregio en heeft een stevig netwerk binnen deze regio. De Netwerkcoördinator VSO·PRO heeft affiniteit met het pro en vso onderwijs en met name de arbeidstoeleiding. Hij/zij kent als geen ander de pro- en vso scholen in betreffende regio en heeft bij hen het draagvlak om het vso en pro te vertegenwoordigen op het gebied van arbeidstoeleiding. Door vanuit verbinding en samenwerking te werken worden er meer mogelijkheden gecreëerd voor alle onderwijsinstellingen.

De netwerkcoördinator zet in op:

  1. De verbindingen tussen de pro- en vso scholen onderling.
  2. De verbinding met ketenpartners, zoals het MBO, RMT en S-BB.
  3. De samenwerking met alle gemeenten in de arbeidsmarktregio en daar waar andere projecten worden uitgevoerd die het programma van de arbeidsmarktregio raken, zorgt de hij/zij voor de inhoudelijke verbinding en afstemming met de scholen.
  4. De samenwerking tussen werkgevers in de arbeidsmarktregio en de scholen.

De Netwerkcoördinator VSO·PRO participeert in een landelijk coördinatorennetwerk. Deze landelijke én regionale netwerken zorgen ervoor dat de Netwerkcoördinatoren VSO·PRO snel kunnen opschalen naar boven regionale en landelijke initiatieven en vice versa. De Netwerkcoördinatoren VSO·PRO fungeren als spin in het web.

Ben jij een echts spin en wordt jij enthousiast van deze korte omschrijving? Lees dan hier verder!